Katarina, 49 år, depression

Jag lever med ständig värk, har fibromyalgi, diskbrott och förträngningar av nerver i nacken. Detta gör att jag emellanåt faller ner i perioder av depressioner. Min första depression fick jag dock innan min smärta var allt för stor, då min man och jag förlorade vår första son, svärföräldrarna blev sjuka, jag blev sängliggande i 17 veckor med vårt 3 e barn som kom tätt inpå de 2 första. Vi renoverade ett hus och allt detta blev helt enkelt för mycket att hantera. Då vände jag mig till sjukvården och fick äta antidepressiv medicin. Resultatet lät vänta på sig, jag testade olika tabletter, och jag kände aldrig att jag blev helt som vanligt/mig själv igen.

Jag vände mig till Malin när jag kände att jag var mitt i en ny depression, och behövde hjälp. Vid det första mötet pratade vi om allt och länge. Under samtalet fick jag flera – ja just det – upplevelser, och det samtalet kändes enormt skönt där jag både skrattade och grät. Nu vände jag mig till Malin för min depression och inte för min smärta, för den kan jag leva med, men inte depressionen.
Jag fick lite olika preparat som skulle tas utspädda i vatten och på olika dagar. Efter en vecka började min man märka en förbättring hos mig, även om jag inte hoppade jämfota av lycka. Ganska snart märktes det mer och mer att jag faktiskt mådde bättre och bättre. Jag gick på regelbundna besök och fortsatte med preparaten enligt planen.
Efter min behandling kände jag mig mer som mig själv, och otroligt mycket snabbare än med traditionella mediciner, som jag fick via sjukvården.
Jag är så glad att Malin finns, och att jag fick den underbara hjälpen som jag behövde. Jag kan bara varmt rekommendera Malin och det känns tryggt att veta att hjälpen bara är ett telefonsamtal bort.