Nina, 26 år, IBS

Jag har haft problem med magen i hela mitt liv. Sjukvården gav mig diagnosen svår IBS. Haft kramper så jag svimmat utav smärtan. Det var så illa så jag inte lämnade hemmet på en hel sommar för behövde alltid nära till en toalett. Har varit långsjukskriven flera gånger. Sjukvården gav upp och anmälde mig till en smärtklinik där jag skulle lära mig att ”leva med smärtan” jag var då 22 år. Kändes som jag blev dödsdömd. Hela mitt liv cirkulerade kring magen tills jag tog kontakt med Malin för 8 månader sen. Magen har aldrig varit såhär bra, inga sjukskrivningar, inte svimmat en enda gång. Jag lever ett helt normalt liv. Magen styr inte längre mitt liv.
Malin har varit guld värd. Första mötet sa Malin till mig ”Vi ger inte upp förrän du mår bra” alla andra hade gett upp men inte Malin.
Jag är så glad att jag tog kontakt med Malin för utan henne och hennes metoder hade jag inte kunnat leva som jag gör idag.