Anders, 30 år, herpes

Fick herpes runt ena ögat för 5 månader sedan. Det spred sig i hela ansiktet, särskilt runt ögonen och munnen med smärtsam klåda och variga blåsor. En månad senare hade jag även eksem på armbågarna. Jag fick antibiotika och kortison men det hjälpte bara…

Petter, 27 år, Luktkänslig

Jag har varit väldigt påverkad av olika lukter. Det gjorde mig trött, okoncentrerad och sjuk. Jag var mycket hemma från jobbet. Jag fick behandling i 9 månader och det blev sakta bättre. Ge inte upp även om det tar tid! Tack!

Nanna, 22 år, öroninflammation

Hade öroninflammation i höger öra. Var svullen i hörselgångarna och hade väldigt ont. På EiraHomeopatica fick jag laserterapi och behandlades under några dagar. Varje behandling tog ca en kvart så det var smidigt. Under första dagen fick jag två behandlingar, en på förmiddagen och en på…

Ankan Freja, ögoninflammation

Frejas ögoninflammation läkte inte ut av sig själv eller med hjälp av vitamintillskott. Hennes högra öga var igensvullnat och det rann skummande vätska ur det. Hon var hängig och orkade inte hänga med flocken utan låg i ett hörn och sov i sju dagar….

Knut, 53 år, kroniskt svullna ögonlock

Efter mycket kontakt med vårdcentralen och många utredningar som inte hjälpte fick jag mycket bra hjälp från dig och en medecin som verkligen hjälper. Jag är mycket tacksam för all hjälp!!

Louise, 24 år, koncentration och ljuskänslighet

Innan hade jag svårare med att fokusera och hade ljuskänslighet.Sen då tog jag kontakt och hjälp av Malin.Efter bara ungefär 1 vecka av behandlingen, blev jag mycket bättre. Medicinerna fungerade jättebra och gjorde jätte bra resultat.Rekommenderar starkt Malin och homeopati!