Lina, 26 år, mental utmattning

Sökte för mental matthet, hade svårt att samla tankar och fokusera efter en väldigt intensiv period. Var stressad och lite orolig för att jag mådde som jag gjorde. Kände mig nere och hade ett väldigt sug efter bröd och choklad, just de suget har jag alltid haft.

Fick medicin som hon trodde skulle lämpa sig för mig och mina symtom som hade med mentala bitar att göra(stress mest) .
Tog medicinen enligt ordination och efter några dagar så kunde jag känna stor skillnad på de mentala, jag kunde fokusera bättre och kände mig faktiskt lite gladare. De har hållit i sig.
Under återbesöket fick jag frågan sedan i slutet om jag känner lika starkt sug på bröd längre, och då slog de mig att jag inte ens reflekterat eller tänkt på bröd sedan jag åt tabletterna. De är för mig helt sjukt faktiskt och de var ju ändå bara en ”bisak” men ändå väldigt skönt att slippa ha cravings.
Den mentala biten är bättre och jag fortsätter några dagar till med tabletterna enligt ordination då de ska fortsätta att bli bättre. Är så tacksam över hjälpen jag fått att det har fungerat, att man känner skillnad. Kan VARMT rekommendera Malin!