Adam, 20 år, utmattning

Sen jag var ca 16 gammal har jag upplevt trötthet. Jag gick till vårdcentralen många gånger och berättade för dem mina upplevelser. De tog blodprover och sa att allt var bra. Doktorn sa till mig att jag borde äta bättre eller sova mer osv. Jag brukade sova 10 timmar och vakna trött. Sedan sova en timme till på eftermiddagen och känna mig trött. Symptom var hjärndimma, trötthet, koncentrationsproblem och sömnproblem. Alla dessa symptom gick bort när jag började ta medicinen som Malin gav mig. Hon intervjuade mig länge tills hon hittade den rätta medicinen. När jag tog medicinen kände jag direkt att jag blev gladare och lite piggare. Andra dagen när jag vaknade såg jag att påsarna under mina ögon började försvinna. Just nu känner jag mig bättre än jag någonsin har gjort på länge. Till er som läser detta tveka inte att ringa till Malin och fråga om behandlingen. För den har ändrat mitt liv och den kan säkert ändra erat!