Livia, 10 år, svårt eksem

Jag tog kontakt med Malin eftersom vår dotter hade haft problem med eksem i ett par år. Livia’s eksem blev värre då jag o min före detta man separerade så det var väldigt tydligt att det blev sämre och det var en inre stress för vår dotter. Livia o vi föräldrar fick ett enormt förtroende för Malin det var lätt att prata om allt och Malin kändes väldigt kunnig. Vi fick tabletter som Livia började ta direkt.
En period blev det jobbigt för Livia då det blossade upp mer på både armar, hals o ansikte så vi fick en starkare dos. Det var tydligt att det hängde i hop med mycket förändring och känslor som gjorde att Livia’s eksem blev värre.
Med mycket stöd och support och homeopat medel har vi äntligen fått eksemet att minska.
Det är bara lite kvar i arm vecken men vi är så nöjda och tacksamma för allt stöd vi fått . Jag kan varmt rekommendera Malin och homeopati.