Clara, 21 år, eksem

För en månad sedan fick jag nog av mina eksem som blivit värre under sommaren. Mitt eksem som vanligtvis blossar upp på händerna samt på armvecken under hösten och vintern hade letat sig upp över hela min hals, nacke och runt ögonen. Detta plus att mina eksem på händerna hade blivit värre än vanligt. Jag tog då kontakt med Malin efter att ha blivit tipsad av min pappa, och då konventionella läkemedel (kortison etc) tidigare inte lindrat mina eksem.

Efter första besöket fick jag med mig ett homeopatiskt läkemedel som jag skulle ta i en vecka. Efter en månad träffade jag återigen Malin. Jag upplevde själv inte att eksemet hade lättat, men Malin la märke till att eksemet på händerna hade lugnat sig ordentligt, samt att eksemen runt ögonen helt försvunnit och att eksemet runt halsen dragit sig tillbaka. Malin gav mig då en starkare dos av samma typ av homeopatiska preparat.

En vecka senare hade mina eksem lättat ytterligare, och jag har sedan dess endast en liten torr fläck på halsen kvar. Skillnaden jämfört med hur mitt eksem såg ut då jag tog kontakt med Malin är enorm.